O nama

Veliki broj zadovoljnih klijenata i višegodišnje iskustvo kada je u pitanju nameštaj po meri, garancija su našeg kvaliteta !

Firma EURO STIL Valjevo je osnovana 2006 godine, dok smo iskustvo sticali od 1990 godine baveći se Amaterskim radom. Naša osnovna delatnost je izrada nameštaja po meri od oplemenjenih materijala, iverice, medijapana i furniranog medijapana kao i punog drveta. Firma EURO STIL Valjevo vrši dizajniranje i opremanje enterijera stambenog i poslovnog prostora i sve to po želji naših kupaca. U našoj ponudi mogu se naći: kuhinje, plakari, dečije sobe, dnevni boravci, komode, američki plakari, kreveti, stolice, klub stolovi, trpezarijski stolovi, vitrine od punog drveta, kancelarijski nameštaj i tapacirani namestaj kao i ugradna tehnika za kuhinje…

Izrada nameštaja po meri podrazumeva

Vaš dolazak u izložbeni salon i razgovor sa našim stručnim licima. Skiciranje posla i dogovor o Vašim željama i potrebama, odabir materijala i dezena, savetovanje i preporuke sa naše strane. Zatim pristupamo sečenju i pripremi materijala za sklapanje. Na kraju sklapanje samih elemenata i postavljanje na mesto u Vašem domu ili poslovnom prostoru. U svakom trenutku smo otvoreni za bilo kakav dogovor ili ako Vam je potreban savet da bi ste svoj prostor što adekvatnije iskoristili. Naš krajnji cilj je da Vi budete zadovoljni i da taj komad nameštaja bude ukras u Vašem domu ili kancelariji.

EURO STIL Valjevo je firma koja će ispuniti svaku Vašu želju ili potrebu za uređenjem stambenog ili poslovnog prostora. Nas odlikuje savremeni dizajn, visok kvalitet izrade i što je najvažnije pristupačne cene, konkurentne na tržištu. Mi smo tu da opremimo prostor na Vaše zadovoljstvo.

Izbornik